Në Indi përdoren piktura 3D kundër shpejtësisë së veturave

Në Indi artistët përdorin piktura 3D në rrugë, për të shmangur rreziqet e mundshme dhe për të ngadalësuar shpejtësinë e shoferëve që ngasin veturat pa kontrollë.
Portali First Channel ua sjellë disa pamje përmes fotove.
Për më shumë shikoni fotot më poshtë;

Temat
BotëLajme

Të afërta