Valton Krasniqi me videoklip dhe album të ri

Valton Krasniqi gjat sezonit veror do të publikoj Videoklipin dhe Albumin e ti të ri.

Për FIRST channel Valtoni zbuloi se është në përgatitje të një videoklipi të ri veror, i cili pritet të publikohet së shpejti.

Përveç videoklipit Valtoni është duke punuar edhe rreth albumit të tij të ri, i cili do të përmbajë mbi tetë këngë.

Albumi do të përmbajë këngë me zhanre të ndryshme të punuara në bashkëpunim me muzikantët më të mirë të momentit dhe pritet që gati për publikim të jetë gjatë verës 2016.

Temat
Showbiz

Të afërta