Ja sa kushton Nissan R35 GT-R në ngjyrë ari (FOTO)

Kompanitë e modifikimit të makinave Artis, Kuhl Racing dhe Takahiko Izaëa kanë bërë të mundur prodhimin e Nissan R35 GT-R’ të veshur në ngjyrë ari.

Makina ka një motor 3.8 litërsh, V6 tëin-turbo, 545 kuaj fuqi me mundësi të rritjes.

Me 6 shpejtësi të kordinuara në mënyrë të zakonshme (1,3,5 dhe 2,4,6) por të dizajnuara në mënyrë që të ndrrohen shumë shpejt për të realizuar shpejtësinë maksimale.

Ajo që e bën tërheqëse këtë makinë është pamja e jashtme mahnitëse që ka pushtuar ekranet televizive gjatë këtij eventi automjetesh. për të gjithë adhuruesit kjo është një makinë që kushton 1 milion dollarë.

Temat
Teknologji

Të afërta