10 fanellat më të shitura në botë

Agjencia ndërkombëtare e marketingut sportive “Euroamericas”, ashtu si çdo vit ka publikuar sot renditjen e 10 skuadrave që shesin më shumë fanella në botë.

Kjo renditje bëhet në bazë të të dhënave zyrtare që japin kompanitë e veshjeve sportive.

Ekipi që ka pësuar rritjen më të madhe të shitjes së fanellave zyrtare është Bayern Mynih, me 40% krahasuar me një vit më parë Për herë të parë në “Top-10” ekipet që shesin më shumë fanella është skuadra e Atletico Madrid.

Ajo që bie në sy është se në këtë listë të 10 ekipeve që shesin më shumë fanella janë të gjitha skuadra evropiane, që vijnë nga 5 shtete: Angli, Spanjë, Gjermani, Francë dhe Itali.

Temat
BotëSport

Të afërta