26 vjeçarja set fotografik me pesënjakët e saj, mbresëlënëse

26 vjeçarja austriake Kim Tucci, në janar përjetoi lindjen parë, nga e cila lindje u dha jetë pesënjakëve të saj.

Tucci ka lindur djalin dhe katër vajzat e saj në mënyrë natyrale.

Një ekip prej 50 mjekëve dhe infermierëve ndihmuan në lindjen e 26 vjeçares, dhe të gjithë fëmijët lindën në mënyrë të shëndetshme.

Një rast i tillë ndodh një në 55 milionë raste, ku të gjithë fëmijët arrijnë të shpëtojnë.

Temat
Fun

Të afërta