Një mënyrë ndryshe e ekzekutimit në bateri (Video)

Në një rrugë të Zaragozës në Spanjë, një muzikant e ka treguar mënyrën unike të ekzekutimit në bateri.

Derisa në sfond dëgjohej një muzikë nga altoparlantët, ai hidhte shtizat në bateritë që i kishte përballë, transmeton Telegrafi.

Shumë njerëz janë mbledhur për të përcjellë këtë ekzekutim të veçantë, ku ai nuk e humbë ritmin për asnjë moment.

Ai i ka hedhur nga tri shkopinj njërin pas tjetrit, si dhe ka qëlluar në çepare pa e ndalur goditjen e pedalit të këmbës.

Shikoni në videon e postuar se si reagon publiku, kur muzikanti e përfundon shfaqen e tij interesante.

https://youtu.be/qJbtD032fX8

Temat
Fun

Të afërta