Greta ndryshon pamjen (Foto)

Greta Koçi ka befasuar me ndryshimin në pamjen e saj.

Këngëtarja e njohur, e cila së fundmi është rikthyer fuqishëm me disa projekte muzikore, ka shtuar edhe mbrëmjet muzikore brenda dhe jashtë vendit.

Në njërën nga to ajo është shfaqur me një ndryshim mjaft interesant në flokët e saj.

Megjithëse më parë këtë stil flokësh e kemi parë edhe te disa këngëtare të tjera shqiptare, Greta, e cila zakonisht nuk eksperimenton shumë me flokët duke mjaft bukur.

Greta Koci

Temat
Showbiz

Të afërta