DEGA E LDK-SË NË ZVICËR organizon AKADEMI PËRKUJTIMORE për Akademik Fehmi Aganin

DEGA E LDK-SË NË ZVICËRR

Organizon: AKADEMI PËRKUJTIMORE me rastin e 17 vjetorit të vdekjes së Akademik Fehmi Agani (1932 – 06.05.1999).

Marrin pjesë: Prof. dr. Vjosa Osmani – deputete dhe Donikë Gërvalla, kryetare e Degës së LDK-së në Gjermani, pastaj një delegacion i Bashkësia e Degëve të PSHDK në Zvicër, si dhe miq dhe të ftuar special.

II.
Në pjesën e dytë do të zhvillohet një bisedë me përfaqsueset nga Kosova dhe Gjermania të cilat do të flasin për aktualitetin politik në LDK dhe përgjithsisht në Kosovë.

Ftohen anëtarësia, veprimtarët e LDK-së dhe bashkatdhetarët që të marrin pjesë!

Më 08 maj 2016, në ora 13:30.
Adresa: Dägersteinstrasse 1, 6210 Sursse (LU)

Nikoqire: NËNDEGA E LDK-së NË WILLISAU

Temat
LajmePërgjithshmeVend

Të afërta