Prior-Design Audi RS6 Avant me muskuj [FOTO]

Prior-Design ka shpalosur modifikimet për trup të gjerë PD600R për Audi A6 Avant apo RS6.

Me këto pjesë Audi zgjerohet për 8cm para dhe 10cm nga pas, transmeton Express. Performanca po ashtu ka pësuar rritje ku motori 3.0-litër TDI A6 Avant nga 313PS rritë fuqinë në 411PS. Tek modelet Audi RS6 fuqia e motorit nga 560PS rritet në 670PS.

Rrotat në këto modele janë Vossen VPS-310 me madhësi 21 inç.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Temat
Teknologji

Të afërta