Genc Prelvukaj: Linda Morina, reklama më e keqe për shqiptarët

Përpos fytyrave të njohura politike shqiptare, Linda Morina këngë i ka kushtuar edhe presidentit turk Erdogan.

E kjo gjë e ka ‘befasuar’ reperin Genc Prelvukaj. Ai ka bërë një stasus në Facebook ku ka thënë se Linda është reklama më e keqe për shqiptaret sepse po ta dëgjonin turqit këtë këngë ata do të ‘habiteshin’ nga ‘talenti’ i Lindës.

Kujtojmë se Linda pati pranuar që të bëj duet me Gencin, dhe ky i fundit pati thënë se do të bënte një gjë të tillë.

Epo, duke nisur nga statusi, Genci ka ndërruar mendje! /parrotlla.net/

popo

Temat
Showbiz

Të afërta