Kërkesa e veçantë e Rezarta Shkurtës

Këngëtarja Rezarta Shkurta e cila prej kohësh i është dedikuar biznesit të saj “Hera company”, ka shkruar një Instagram një kërkesë mjaft të veçantë dhe specifike për ndjekësit e saj, e sidomos për nënat.

Këngëtarja Rezarta Shkurta e cila prej kohësh i është dedikuar biznesit të saj “Hera company”, ka shkruar një Instagram një kërkesë mjaft të veçantë dhe specifike për ndjekësit e saj, e sidomos për nënat.

“ Mama Përshëndetje! Do kasha dëshirë të fusja vogëlushen time të vpgël në kopësht. Mendoj gjithashtu një kopësht me oborr ku fëmija mund të luaj. Ju nga eksperienca juaj çfarë mund të më sugjeroni. Rezarta,”-shkruan Shkurta në Instagram. Mesa duket këshillat e para për një kopësht për Herën e vogël kanë nisur në profilin e Rezit.

Temat
Showbiz

Të afërta