A tradhëtohet një femër si Angelina Jolie?

Martesa e yjeve më të famshëm hollivudianë, Brad Pitt dhe Angelina Jolie, mund të jetë në krizë.

Kjo për faktin se aktori thuhet se e ka tradhtuar bashkëshorten me një aktore tjetër.

Këto janë thashethemet që kanë lidhur së fundmi: 52 vjeçari ka filluar të afrohet së bashku me Marion Cotillard gjatë filmimit të “Five Seconds of Silence”në Angli dhe mes tyre mund të ketë pasur edhe marrëdhënie intime.

Bëhet e ditur që, pavarësisht se Pitt është i martuar me njërën prej grave më të bukura të botës, ai prapë nuk ka arritur që t’i rezistojë bukurisë së koleges së tij.

auto_-0keerererer1462453186 (1)

auto_-0keerererer1462453186

auto_brad_pitt_marion_cotillard_3087.jpeg_north_780x_white1462453193

Temat
Showbiz

Të afërta