WhatsApp së shpejti në Windows

Përdoruesit e WhatsApp tashmë do të kenë mundësi dërgimin e mesazheve përmes këtij rrjeti social mund ta realizojnë dhe në versionin për Windows dhe Mac.

Konfirmimi vjen nga disa informacione që i janë dërguar testuesve dhe përkthyesve të programit.

Siç mund ta shihet edhe përmesfotove informacionet e reja përmbajnë elementë si: “Download for Windows” ose “Not on a Mac?” dhe “Mac orWindows PC?”, që lënë të kuptohet se ekziston mundësia për të shkarkuar WhatsApp edhe në Mac dheWindows.

Temat
Teknologji

Të afërta