Si të mbeteni shtatzënë shumë shpejt?

Ushqimi

Ushqimet e duhura të mbushura me vitamina mund të rrisin mundësitë e shtatzënisë, transmeton Telegrafi.

Shmangni ushqimet acidike, pasi që e rrisin acidin në zverk, gjë që e shkatërron spermën që hyn në trup.

Vizitojeni doktorin

Mënyra më e mirë për të ditur nëse trupi është i gatshëm të mbajë fëmijë, është përmes kontrollit mjekësor.

Doktori do t’ju paralajmërojë për çdo mundësi të mundshme të cilën nuk e keni ditur.

Sa më shumë seks, aq më mirë

Nëse është e mundur, bëni seks çdo ditë pasi që rrit mundësitë për të ngelur shtatzënë.

Pozita e misionarit

Pozita e misionarit bën që sperma e mashkullit të afrohet më së shumti me zverkun, dhe shumë besojnë se kjo është pozita më e mirë për të ngelur shtatzënë.

Temat
Fun

Të afërta