Lansohet portali online i qeverisë, qytetarët tani kanë qasje në shpenzimet e parasë publike

Qeveria e Kosovës ka lansuar sot portalin online “Kosova e Hapur”, ku do të publikohen të dhënat qeveritare në lidhje me shpenzimet e parasë publike.

Qëllimi i poratlit ka për qëllim që qytetarët të jenë më të informuar për shpenzimet publike.

Me ketë platformë të dhënat janë të hapura, duke bërë që paratë publike të shpenzohen në mënyrë më efektive, si dhe duke iu mundësuar njerëzve që të jenë më të informuar kur bëjnë zgjedhjen e shërbimeve, qoftë në standardin që ju siguron ky shërbim apo mundësitë e ofruara përmes tij.

Temat
LajmeVend

Të afërta