Ja çfarë pyetje u bënë Gold AG fansave të tij?

Kёngёtari i cili ёshtё shumё i dashur pёr publikun Gold AG ёshtё aktiv edhe nё rrjetet sociale.

Ai sё fundmi ka publikuar njё foto nё Instagram dhe ka shfrytёzuar kёtё pёr t’ju bёrё njё pyetje tё gjithё fansave tё tij.

Kjo ёshtё pyetja e kёngёtarit drejtuar fansave tё tij: “N’cilёn dit pe doni t’rejen…?”

Sigurit se kёngёtari e ka pasur fjalёn pёr kёngёn e re.

 

gold ag

 

 

Temat
Showbiz

Të afërta