Zyrtarët e UEFA-s edhe gjatë pauzës bisedojnë për pranimin e Kosovës

Pritet heqja e nenit që i pamundësonte Kosovës pranimin

Tashmë krerët e federatave dhe të UEFA-s ishin në një pauzë, ku pas saj pritet të votohet për heqjen e nenit të shtatë të UEFA-s.

Neni i shtatë thotë se në UEFA nuk mund të pranohet asnjë shtet që nuk ka ulëse në OKB.

Pikërisht për këtë gjë janë duke diskutuar krerët e federatave dhe ata të UEFA-s.

Pritet që ky nen të hiqet dhe të shkojë pranimi i Kosovës në votim.

Temat
BotëSportVend

Të afërta