Sekretari i UEFA-s ka një lajm për klubet e futbollit në Kosovë

Edhe Komiteti Ekzekutiv brenda UEFA-s për pranimin e klubeve do të marr vendim në fund të muajit maj dhe fuqizohet nga KE i UEFA-s.

“Komiteti brenda UEFA-s për garimin e klubeve, do të marrë vendim para fundit te majit”.

“Më pas ai vendim aprovohet nga komiteti ekzekutiv i UEFA-s se sa klube marrin pjese ne garat evropiane këtë vit”, ka thënë Theodore Theorodis.

Kosova është pranuar në UEFA me 28 vota pro, 24 kundër dhe dy shtete abstenuan. /Telegrafi/

Temat
BotëSportVend

Të afërta