Ky është njoftimi i UEFA’s për pranimin e Kosovës

UEFA, në faqen e saj zyrtare, ka lëshuar njoftimin për media për pranimin e Kosovës në Unionin e Federatave Europiane të Futbollit.

UEFA bën me dije se Kosova është anëtarja e 55’të e këtij mekanizmi europian të futbollit dhe se anëtarësimi i saj hyn në fuqi menjëherë pas pranimit.

pranimi_1462292562-9196816

Temat
BotëSportVend

Të afërta