BE-ja hap sondazh për vizat. Kontribo duke votuar për Kosovën.

Në faqen informuese për vizat Shengen, është publikuar një sondazh ku të anketuarit pyeten nga Bashkimi Evropian se cila nga katër vendet, Turqia, Ukraina, Gjeorgjia dhe Kosova duhet të marrë liberalizimin e vizave.

“BE-ja ka kryer dialog për liberalizim vizash me këto vende, Turqinë, Ukrainën, Gjeorgjinë dhe Kosovën, dhe së fundmi institucionet e njëjta janë afër hapave konkret drejt rekomandimit për liberalizim vizash brenda territorit të Shengenit”, thuhet në përshkrimin e sondazhit.

Në linkun që do të postojmë më poshtë keni mundësi që të votoni edhe ju në pyetjen që BE-ja ka parashtruar në këtë sondazh.

Kliko ne link dhe voto per Kosovën

Temat
BotëLajme

Të afërta