Sekretari i PDK-së në Prizren, Nijazi Kryeziu e bënë gruan drejtoreshë të shkollës “Mustafa Bakiu”

Sekretari i PDK-së në Prizren, Nijazi Kryeziu e bënë gruan drejtoreshë të shkollës “Mustafa Bakiu”

Behare Kryeziu është zgjedhur drejtoreshë në shkollën fillore “Mustafa Bakiu” në Prizren. Ajo është bashkëshortja e drejtorit të Drejtorisë së Urbanizmit, Nijazi Kryeziu.

Zyra e Personelit ka njoftuar për zgjedhjen e drejtorëve në 14 shkolla fillore.

“Zyra e Personelit bazuar në rekomandimin e Komisionit Përzgjedhës të përkohshëm për procedurat e rekrutimit të konkursit të datës 11.02.2016 nr. 02-111-24596 dhe vazhdimin e afatit të konkursit më datën 07.03.2016 për pozitën e drejtorit të shkollës në kuadër të Drejtorisë Komunale të Arsimit, ka përzgjedhur kandidatët më të suksesshëm”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Personelit në Prizren, shkruan PrizenPress.image

Sekretari i PDK-së në Prizren, Nijazi Kryeziu e bënë gruan drejtoreshë të shkollës “Mustafa Bakiu”

Behare Kryeziu është zgjedhur drejtoreshë në shkollën fillore “Mustafa Bakiu” në Prizren. Ajo është bashkëshortja e drejtorit të Drejtorisë së Urbanizmit, Nijazi Kryeziu.

Zyra e Personelit ka njoftuar për zgjedhjen e drejtorëve në 14 shkolla fillore.

“Zyra e Personelit bazuar në rekomandimin e Komisionit Përzgjedhës të përkohshëm për procedurat e rekrutimit të konkursit të datës 11.02.2016 nr. 02-111-24596 dhe vazhdimin e afatit të konkursit më datën 07.03.2016 për pozitën e drejtorit të shkollës në kuadër të Drejtorisë Komunale të Arsimit, ka përzgjedhur kandidatët më të suksesshëm”, thuhet në njoftimin e Zyrës së Personelit në Prizren, shkruan PrizenPress.

13101521_1061921750531876_385158773_n

Lista e drejtorëve

Drejtor në SHFMU “Mustafa Bakiu” – Prizren

Emri dhe Mbiemri: Behare Kryeziu

Drejtor në SHFMU “Hysni Temaj” – Kushnin,Has – Prizren, Jakup Qollaku

Drejtor në SHFMU “Luigj Gurakuqi” – Nashec, Prizren Merita Mazreku

Drejtor në SHFMU “Mit’hat Frashëri” – Krajk , Prizren

Emri dhe Mbiemri: Hemë Çoçaj

Drejtor në SHFMU “Gënqare” – Gënqare, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Alija Fejza

Drejtor në SHFMU “Heronjtë e Lumës” – Vërmicë, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Bujar Pulaj

Drejtor në SHFMU “Dëshmorët e Hasit” – Kabash, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Adem Morina

Drejtor në SHFMU “Lekë Dukagjini” , Prizren

Emri dhe Mbiemri: Jehona Krasniqi Morina

Drejtor në SHFMU “Bajram Curri” – Romajë , Prizren

Emri dhe Mbiemri: Refki Demaj

Drejtor në SHFMU “Pjetër Budi” – Lubizhdë e Hasit, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Bekim Nerjovaj

Drejtor në SHFMU “Anif Muji” – Struzhë , Prizren

Emri dhe Mbiemri: Ramiz Pireci

Drejtor në SHFMU “Svjetlosti” – Manastericë, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Zijad Kuli?

Drejtor në SHFMU “Haziz Tola” – Prizren, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Hilmi Rexhaj

Drejtor në SHFMU “Besim Nreca”, Prizren

Emri dhe Mbiemri: Shqipe Kastrati

Temat
LajmeVend

Të afërta