Reagimi qesharak i djaloshit, nën ndikimin e anestezionit

Një adoleshentit nga Florida e Shteteve të Bashkuara, i është dhënë qetësuese i fortë, për të ja lehtësuar dhimbjet e operimit të dhëmbit.

Për pasojë, djaloshi i njohur vetëm si Jon, nuk ka qenë në dijeni se çfarë po bën, apo kënd e ka afër.

Kur nëna tij ka shkuar për të ja nxjerrë gazën nga goja, ai është frikësuar dhe i ka thënë: “Mu largo ISIS”.

 Me t’i nxjerrë pëlhurën që ishte vendosur për t’ia mbledhur gjakun, ai ka menduar se ajo ia hoqi gjuhën.

Shikoni reagimet e Jonit, i cili shkaku anestezionit, bën edhe lëvizje të pakontrolluara të trupit. /Telegrafi/

 

Temat
Fun

Të afërta