Ja sa i paguan VALA aktorët e “Stupcave”

Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa ka thënë se “Stupcat” kanë dhënë efekt te VALA.

“Ne i kemi kontraktuar për publicitet dhe atyre u lejohet që të bëjnë skeçe ndaras nga ne. Reklamat me ‘Stupcat’ kanë dhënë efekt”, ka thënë Mustafa.

Ai ka thënë se është trumbetuar shumë për çmimet që i janë dhënë “Stupcave”, por se çmimi real është 205,500 euro në vit.

Temat
Showbiz

Të afërta