Forumi i Trashëgimisë apel Ramës: S’kemi parë projektin e stadiumit

 

“Sot kryeministri Rama i quajti QORRA të gjithë shqiptaret që kanë verejtje rreth projektit të stadiumit të ri, projekt të cilin per me teper nuk e ka pare askush perveç tij.

Mbetemi ne pritje qe institucionet shteterore (dhe jo personat private qe do ndertojne aty) te japin shpjegime rreth problematikes se mbrojtjes se trashegimise kulturore dhe historike.

Ne pritje qe Bashkia e Tiranes te organizoje nje seance degjimi dhe keshillimi publik rreth ketij projekti.
Ne pritje qe Ministria e Arsimit dhe Sportit te shpjegoje se pse shteti shqiptar po heq dore nga investimi me i rendesishem ne 100 vjet per sportin, duke ia lene ne dore nje privati”.

Temat
LajmeRajon

Të afërta