Djali dyvjeçar qëllon për vdekje me armë nënën e tij

Rastin vjen ndërkohë që dy muaj më parë, një nënë u qëllua në rrethana të ngjashme në Florida.

Departamenti i Milwaukee se gruaja 26 vjeçarja vdiq në vend pasi u qëllua me armë. Fëmija ishte ulur në ndenjësen e pasme të automjetit kur kapi armën dhe qëlloi nënën, e cila drejtonte automjetin.
Babai i fëmijës tha se makina ishte në pronësi të të dashurit të vajzës së tij. Askush tjetër nuk është lënduar në këtë incident.

Temat
Botë

Të afërta