Abit Hoxhën dhe Anita Morina-Saraqi, anëtarë të KPM-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur Abit Hoxhën dhe Anita Morina-Saraqi anëtarë të Komisionit të Pavarur për Media për mandat dy vjeçar.

Nga 81 deputetë të pranishëm, të pavlefshme kanë qenë katër fletëvotime. 47 deputetë kanë votuar për Abit Hoxhën dhe 42 për Anita Morina –Saraqin. /KP/

Temat
LajmePërgjithshmeVend

Të afërta