A është ndarë Blerand Stavileci nga bashkëshortja?

Kohëve të fundit kanë filluar të bredhin lajme nga më të ndryshmet në lidhje me Blerand Stavilecin dhe një ndarje të mundshme nga gruaja e tij. Burimet kanë thënë se ata ende vazhdojnë të jenë bashkë dhe nuk janë ndarë ende.

Kohëve të fundit kanë filluar të bredhin lajme nga më të ndryshmet në lidhje me Blerand Stavilecin dhe një ndarje të mundshme nga gruaja e tij.  Burimet kanë thënë se ata ende vazhdojnë të jenë bashkë dhe nuk janë ndarë ende.  Ndryshe ende vazhdojnë të qarkullojnë lajme se vajza me të cilen Blerandi ka tradhëtuar gruan e tij e shkak ky qe po i sjell deri tek ndarja është modelja e njohur Diana Avdiu.  E qe edhe kjo ka mbetur pa u zbuluar ende përderisa kjo nuk është pranuar e as mohuar nga ana e Dianës e as e Blerandit.

Temat
Showbiz

Të afërta