Mirënjohja e mjeshtrit serb për xhudon kosovare

Një legjendë e xhudos po e vlerëson lart xhudon kosovare. Slavko Obadov, që vlerësohet

67-vjeçari që jeton në Novi-Sad të Serbisë njeh shumë mirë xhudon e Kosovës, ndërsa thotë se sukseset e Majlinda Kelmendit dhe të Nora Gjakovës do të bëjnë që shumë vajza të reja kosovare t’iu drejtohen palestrave të xhudos.

Në një intervistë për gazetën, profesori universitar ka folur për shumë tipare që i bëjnë të suksesshme xhudistet kosovare./Koha.net

Temat
RajonSportVend

Të afërta