Soni Malaj dhe Gena me bashkëpunim

Bashkëpunimi në mes të këngëtares Soni Malaj dhe këngëtarit Gena mendohet që do të jetë një nga këngët më të dëgjuara.

Bashkëpunimi në mes të këngëtares Soni Malaj dhe këngëtarit Gena mendohet që do të jetë një nga këngët më të dëgjuara.

Zërat e dyshes padyshim që janë shumë të fuqishëm dhe mjaft të dashur për publikun. Soni në këtë videoklip do të duket shumë “nxehtë” e kjo nuk dyshohet nga linjat trupore fantastike të saj.

Ajo ka publikuar një video në instagramin e saj si paralajmërim.

 

Temat
Showbiz

Të afërta