Si ta ndaloni rënien e flokëve?

Ju mund të jeni duke u kujdesur intenzivisht për lëkurën tuaj, mirëpo edhe flokët janë një pjesë e trupit që nuk duhet neglizhuar asnjëherë.

Në disa raste, kur ju nuk kujdeseni aq sa duhet për flokët, mund ta shkaktoni edhe rënien e tyre.

 

webmd_rf_photo_of_hair_loss_chart

 

Përziejini vajrat e flokëve

Kur i lani çdo ditë e i ekspozoni në pluhur, flokët shpesh i humbin vajrat esenciale dhe mënyra më e mirë për t’i rikthyer ato është t’i ushqeni me vajra.

Provojeni lëngun e qepës

Ju mund t’i përdorni qepët në sallatë, mirëpo edhe në flokë efekti i tyre është jashtëzakonisht i madh. Nëse doni ta ndaloni rënien e flokëve, provojeni lëngun e qepëve.

Temat
Shëndet

Të afërta