Majk, reper që kur ishte fëmijë

Majk në rrjetin social Instagram ka publikuar një fotografi kur ishte fëmijë.

Artisti i njohur qysh i vogël kishte stilin si një reper.

Fotografia ku Kastrioti shihet së bashku me shokët e tij të shkollës dhe mësuesen është e vitit 2000.

Ai sot është një nga artistët e repit më të suksesshëm në muzikën shqiptare, projekti i tij i fundit “Dashni” ka arritur më shumë se 21 milionë klikime në kanalin “Youtube”.
Majk_1
Temat
Showbiz

Të afërta