Blero falenderon njeriun që i ndihmoi në rrugën drejt suksesit (FOTO)

Këngëtari Blero Muharremi për suksesin në karrierën e tij sigurisht se i falënderohet edhe njerëzve tjerë.

Dhe një prej tyre është edhe profucenti suedez me renome ndërkombëtare, Johan Bejerholm.

Bejerholm po qëndron në Kosovë, ku Blero e ka pritur producentin bashkë me miq e bashkpuntorë.

Në foton e Blero shihet këngëtari Soulkid, producenti Prygo, MC Beka, gazetari Robert Bojaj dhe producenti Cekic.

 Në postimin e tij, Blero e quan suedein babain e zërit dhe produksionit muzikor, teksa thotë se ai është njeriu prapa suksesit të tij në gjithë këto vite.

Bejerholm ka punuar gjatë karrierës së tij edhe me këngëtarë të nivelit botëror si Arash.

 

blero

Temat
Showbiz

Të afërta