Ymeri e Selimi shpallen të pafajshëm për rastin “Kamishi”

Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri e Rexhep Selimi janë shpallur të pafajshëm për akuzën që ishte bërë ndaj tyre për sulm fizik ndaj deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu, i njohur si Kamishi në vitin 2012.

“Të akuzuarit Rexhep Selimi dhe Visar Ymeri shpallen të pafajshëm për lëndim të lehtë trupor”, ka thënë gjyqtari Vesel Ismajli.

Temat
LajmeVend

Të afërta