Berisha “mollë sherri” mes Dades e Ruçit

Përjashtimi nga Kuvendi i ish-kryeministrit Sali Berisha për 10 ditë ka qenë temë diskutimi edhe në mbledhjen e sotme të Partisë Socialiste. Dade kishte kërkuar që Berisha të ndiqejpenalisht për deklaratën që qytetarët të armatosen sipas ligjit amerikan, për t’u mbrojtur nga bandat kriminale, dhe jo të përjashtohej nga Kuvendi.

Ruci Dade

Kurse Ruçi iu kundërpërgjigj duke i thënë se grupi i PS ka në dorë vetëm faktin që të bëjë kërkesë dhe Kuvendi të marrë masë disiplinore dhe sa i përket procedimit penal është çështje e Prokurorisë.

Temat
LajmeRajon

Të afërta