Video e rrallë: Hashim Thaçi në protestat e studentëve ’89

Nga arkiva e emisionit “Përrallë me Tupan”, ku i ftuar ka qenë Rexhep Selimi, është e shfaqur një video nga televizioni i atëhershëm jugosllav “Yutel”.

Në atë kohë ky televizion raportonte dhe shfaqte protestat dhe grevat e studentëve.

Në video shihet edhe Presidenti i tanishëm, atëherë student, Hashim Thaçi.

https://www.facebook.com/firstchannel/videos/991268520941513/

Temat
EmisionetFunLajmePërgjithshmePërrallë me TupanVend

Të afërta