ProBand, Ganja dhe “Çika e tezes”, hit në “Çelësin Muzikor 2016”

ProBand dhe Ganimete Abazi – Ganja konkurrojnë me këngën “Çika e tezes”në “Çelësin Muzikor 2016”.

Me këngën e re hit, ata veç po parashihen si fitues të këtij evenimenti.

Ndëgjojeni këngën me një tekst interesant nga Arsim Bunjaku, muzikë nga Arsim Bunjaku dhe orkestrim nga Nexhat Mujovi WIRUS , dhe ndoshta do të pajtoheni me mendimin e shumicës që e kanë ndëgjuar:

Temat
Showbiz

Të afërta