Time Kadrijaj e quan Donikën – KALI I TROJËS

image
Postimi në FB i Time Kadrijaj:
Donika e Trojes

Sa gjatë qëndroi Kali i Trojës në AAK.Në propozimin e VV-së për Alternativen, specifikisht i kërkohej AAK-së, që në Këshillin Drejtues të Alternatives të ishte edhe Donika. Dmth që VV të kishte 4 të vetët, plus Doniken si Kalë Troje, plus nja 4 poashtu të vetët, po nga shoqëria civile dhe mundësisht edhe një kalë Troje nga Nisma. Dmth dhjetë me katër!!! Ky ishte morali politik i partneritetit të VV-së me neve.
“PO jo bre djem se ne moti merremi me këto punë!

Temat
LajmeVend

Të afërta