Rusët nderojnë flamurin e Kosovës

Dhe krejt kjo falë suksesit të yjeve Majlinda Kelmendi e Driton Kuka

Majlinda Kelmendi e trajneri legjendar Driton Kuka, ata që ja zbardhën sot fytyrën Kosovës edhe një herë, i detyruan zyrtarët rusë të pranojnë të ngritet flamuri shtetëror dhe të intonohet himni i Kosovës.

Temat
BotëLajmeRajonSportVend

Të afërta