Gjyshja simpatike në Snapchat

Snapchat është një ndër aplikacionet dhe rrjetet sociale më të popullarizuara.

Por përveç që i përhapur tek të rinjtë, ka edhe disa të moshuar që kanë tentuar të provojnë përdorimin e Snapchat-it.

Në video mund të shihni reagimin e gjyshes simpatike nga Amerika, kur mbesa e saj i tregon mundësinë e ndërrimit të fytyrave në këtë aplikacion.

Temat
Fun

Të afërta