Gazetarë e biznesmenë bashkë kundër BDI-së

Një foto që shpërndahet në rrjete sociale paralajmëron BDI-në.

Aty po shihen teksa protestojnë të bashkuar gazetari Muhamed Zeqiri, botuesi i Lajm Fejzi Hajdari, si dhe biznismeni  Bashkim Qazimi.

Bashkimi njihet edhe si përkrahës i kandidatit për deputet të pavarur  Hadi Osmani.

Temat
LajmeRajon

Të afërta