Dua Lipa në revistën britanike Tirade

Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa, ka postuar në llogarinë e saj në instagram dy foto të cilat janë pjesë e revistës Tirade.

“Me një bukuri mahnitëse si në modelim ashtu edhe në muzikë për të cilën tashmë po flitet. Pavarësia e saj shfaqet në muzikën e saj, pamja e saj dhe ekspresioni personal, një bukuri e re me fuqinë që po ngritet”, ka shkruar Tirade për Lipën.

Dua Lipa

Temat
Showbiz

Të afërta