Çfarë nuk do të bënte kurrë Geti?

Getoar Selimi, i njohur më së shumti si Geti Babastar, ka postuar një video të xhiruar, gjatë ditëve të tij të pushimit, pranë dashurisë së tij. Video në fjalë e bashkëshoqëruar me fjalët që ka shkruar vjen kuptimplotë, duke zbuluar një pjesë të personalitetit të tij.

Ai në video është duke ecur dhe shkruan “I am a slow walker, but I never walk back”, që do të thotë se ‘eci ngadalë, por kurrë nuk kthehem mbrapsht’.

I'm a slow walker, but I never walk back. #mmv

A video posted by GETOAR SELIMI (@ghettogeasy) on

Temat
Showbiz

Të afërta