Qeni e zgjon me kujdes pronarin e tij

Ky qen i cili quhet Lexi është zgjuar më herët nga gjumi sesa pronari i tij.

Qeni përpiqet ta zgjojë lehtë ngagjumi të zotin e tij.

Ai fillimisht e godet lehtas në trup, më tej e prek me putër dhe e lëpin.

Qeni vepron me aq kujdes sikur të ishte tamam një zile alarmi, e cila të zgjon me ngadalë dhe me kujdes nga gjumi i natës. /Albeu.com/

Temat
Fun

Të afërta