Ky qenush tregon sa falënderues është për ushqimin, në mënyrën më të lezetshme të mundshme

Ky këlysh qeni mund t’i këtë vetëm 11 javë, por ai tashme dinë goxha shumë. Ai dinë të jetë falënderues për ushqimin e i jepet, dinë kujt t’i falënderohet, dhe dinë si ta bëjë atë, tamam si njerëzit
Mënyra se si ai e bën, është shumë më shumë se thjesht një trik.

Ja videoja:

Temat
Fun

Të afërta