Ja sa para duhet të kurseni çdo ditë që të bëheni milioner

Nëse dëshironi të bëheni të pasur, investoni – dhe sa më herët që të mundeni.

“Të bëhesh i pasur nuk është asgjë më shumë se të dish si të kursesh dhe të investosh”, thotë këshilluesi financiar David Bach në librin e tij “Çiftet e Mençura Përfundojnë të Pasur”.

“Nuk është nevoja që të keni gjithsesi para për të bërë para”, thotë ai. “Thjeshtë duhet t’i merrni vendimet e duhura – dhe të veproni”, shton ai.

Për të ilustruar mënyrën e thjeshtë të pasurimit përgjatë kohës, Bach krijoi një tabelë (të cilën mund ta shihni më poshtë) e cila tregon se sa shumë para duhet të kurseni çdo ditë, muaj ose vit për të bërë një milion dollarë deri në moshën 65-vjeçare.

Tabela supozon se ju nuk keni asnjë cent të investuar.

Temat
Fun

Të afërta