Hapi një vrimë në akull, shikoni rezultatin

Natyra na ofron shumë mundësi të mira argëtuese, që mund t’i bëni në natyrë, vetëm duhet të dilni dhe të dëshironi t’i bëni ato. Përmes një video të publikuar në YouTube, do të shikoni se si argëtohet një burrë në natyre.

Nga pamjet do të shikoni se çfarë ndodhi kur një burrë hapi një vrimë me thikë në një akull. Ai shkoi tek një flluskë prej metani, e krijuar nën akull në një liqen, dhe e ndezi atë. /albeu.com/

Temat
Fun

Të afërta