70 vjeçarja që mahniti jurinë e ‘Italia Got Talent’ me akrobacitë e saj

Tomoko është një 70 vjeçe e cila para 23 viteve kishte shkuar nga Japonia në Itali për të studiuar operën.

Pas përfundimit të studimeve ajo kishte vendosur të qëndronte përgjithmonë në qytetin evropian.

Dhe ky vendim ia ka vlejtur pasi talenti i saj në vallëzim dhe akrobatikë do t’i shpërblehet në emisionin për talente në ‘You Got Talent’ në Itali.

Tërë anëtarët e jurisë i kishin dhënë PO-të e tyre dhe i kishin shprehur mahnitjen për harmoninë e trupit të saj.

Temat
Fun

Të afërta