Këshilla më të mira që keni dëgjuar ndonjëherë për të zvogëluar rrezikun e kancerit të gjirit

Kimikatet me prioritet të lartë për tu shmangur në parandalimin e kancerit të gjirit: Retardantët e zjarrit bëjnë më shumë dëm sesa mirë Antiperspirantët dhe Kozmetikët Udhëzimet kryesore ushqimore:...

Kimikatet me prioritet të lartë për tu shmangur në parandalimin e kancerit të gjirit:

Retardantët e zjarrit bëjnë më shumë dëm sesa mirë

Antiperspirantët dhe Kozmetikët

Udhëzimet kryesore ushqimore:

Shmangni sheqerin, veçanërisht fruktozën

Kufizoni proteinat dhe rrisni yndyrë të shëndetshëm

Merrni shumë vitaminë A natyrale

Merrni sasi të mjaftueshme të jodit

Ushqeni zorrën tuaj me ushqime natyrale të fermentuara

Shtoni ushqime të ndryshme, dhe erëza në dietën tuaj, të tilla si brokoli

Curcumin. Ky është përbërësi aktiv i shafran i Indisë

Shmangni pirjen e alkoolit

Strategjitë e tjera të jetesës për parandalimin e kancerit të gjirit:

Behu kërkues për vitaminën D

Ruani një peshë të shëndetshme trupore.

Përmirësoni ndjeshmërinë e receptorit tuaj të insulinës

Shmangni xenoestrogens

Temat
Shëndet

Të afërta