Sahidja iu ka mashtruar deri më tani, ja sa është plakur në të vërtetë

Sahide Mustafa për shumë nga fanset e saj përbën një zonjë që u shërben si model në stil e muzikë. Ajo ka një karrierë të gjatë në skenë dhe...

Sahide Mustafa për shumë nga fanset e saj përbën një zonjë që u shërben si model në stil e muzikë.

Ajo ka një karrierë të gjatë në skenë dhe përgjatë këtyre viteve erdhi me shumë këngë dhe risi për publikun, përcjell ORAinfo.

Sahidja lirisht mund të konsiderohet si femra më tërheqse e moshës së saj, e cila asnjëherë nuk e përdori ekspozimin e tepërt të trupit për famë. Ajo numëron disa vite dhe kjo ka filluar të shihet edhe në fytyrë.

Për dallim nga fotografitë profesionale që ajo realizon, Sahidja në të vërtetë duket më ndryshe.

Në një fotografi të thjeshtë , vihet në pah pamja reale e këngëtares, që edhe në këtë moshë duket kaq e bukur.

Temat
Showbiz

Të afërta