Një përbërës i veçantë natyror që largon çdo pjesë myku apo infeksion kërpudhor nga lëkura juaj

Këto infeksione shkaktohen nga parazitët në mjedisin e lëkurës, duke përfshirë mjedisin mikrobik, aciditetin, përqendrimin e lëndës ushqyese, etj. Candida është e zakonshme në sqetulla, në gojë, në thonjë,...

Këto infeksione shkaktohen nga parazitët në mjedisin e lëkurës, duke përfshirë mjedisin mikrobik, aciditetin, përqendrimin e lëndës ushqyese, etj. Candida është e zakonshme në sqetulla, në gojë, në thonjë, mukozën vaginale dhe ezofagun.

Dermatofitosis: Këto janë lehtësisht të transmetueshme përmes kontaktit të lëkurës me njerëzit dhe kafshët.
Malassezia furfur ose orbiculare Pitysporum: është një kërpudhat e zakonshme. Pacientët e prekur zhvillojnë pika kafe në kraharor, shpatulla, qafë dhe shpinë. Kjo është më e zakonshme në verë.

Uthull e mollës ofron një sërë përfitimesh shëndetësore, duke përfshirë aftësinë e saj për të balancuar trupin tuaj në rastet e mbipopullimit të candidas. Ajo ndalon rritjen e kërpudhave në pacientët me candida, dermatitis, zbokth dhe sistem të dobët imunitar.
Merrni 2 lugë uthull çdo ditë për të pastruar trupin tuaj. Shkrijeni atë në ujë.

Temat
Shëndet

Të afërta